gligmacFotbalul ar trebui să se joace exclusiv pe „dreptunghiul verde”, însă cel puţin în România există şi jocuri de culise mai mult sau mai puţin ortodoxe. Dacă în Liga 1 sita va cerne singură, din eşalonul secund ar putea să urce cluburile mai stabile din punct de vedere financiar, organizatoric şi – poate – mai piloase.
În seria „Bătrânei Doamne” au apărut deja destule zvonuri pe surse că formaţia Corona Braşov va fi depunctată, iar Damila Măciuca şi chiar ACS Poli Timişoara ar avea ceva probleme cu licenţierea pentru primul eşalon.
Despre formaţia de pe Bega chiar Adrian Marţian a scăpat „porumbelul” în urmă cu o săptămână: „Din auzite, Timişoara ar avea probleme cu licenţierea, acum nu ştiu dacă este şi adevărat”.
Însă, şi în Calea Aurel Vlaicu sunt zile fierbinţi pe acelaşi subiect. „Oficialii” arădeni circulă de zor pentru completarea dosarului de licenţiere.
Bineînţeles, cele mai arzătoare probleme sunt legate de datoriile către foştii jucători sau Stat, acestea din urmă fiind pe cale de a fi eşalonate. „Au fost şi sunt destule probleme şi la UTA, dar facem totul pentru a le rezolva. Am spus că vrem să promovăm, ori nu putem face asta dacă nu îndeplinim şi condiţiile de licenţiere. Dar, echipa trebuie să ştie că noi ne facem treaba, aşa că şi ea să şi-o facă pe a ei”, mai spunea Marţian.

Recomandările redacției