accident

Un tânăr arădean, urcându-se băut la volan, a produs un accident rutier, intrând într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. În urma impactului, o tânără a fost rănită uşor.
„În timp ce a condus un autoturism marca BMW , pe strada Cetății, din municipiul Arad, Claudiu C., în vârstă de 32 de ani, din Arad, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
În urma impactului, a fost rănită uşor R. N., în vârstă de 20 de ani din Arad, care se afla pasageră, pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările, pe numele conducătorului auto fiind întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală, respectiv distrugere.

Recomandările redacției