O săptămână a trecut de la anunţul lui Gigi Becali că-l va ajuta financiar pe antrenorul Ionuţ Popa, încercat de grave probleme de sănătate, iar vorbele finanţatorului FCSB se dovedesc minciuni până în acest moment. În contul fiicei lui Popa nu a intrat până acum niciun ban, deşi Becali transmitea săptămâna trecută că l-a pus pe şoferul său personal, fostul fotbalist Ionuţ Luţu, să trimită o sumă importantă către Medamira Popa.
„Am citit declaraţiile domnului Becali şi promisiunile făcute. Până acum, s-a rămas doar la stadiul de promisiuni”, a spus, pentru gsp.ro, Medamira Popa, fiica antrenorului Ionuţ Popa.
Contactat de Digi Sport, patronul lui FCSB a spus că ajutorul său constă în internarea și tratarea pe gratis a lui „Mister” la Clinica sa din București. „Eu am zis că-l ajut. Trebuie să vină la mine la clinică. Să ia legătura cu clinica mea și are totul gratuit. Tot tratamentul îl plătesc eu, dacă are nevoie de medicamente, dar să vorbească la clinică și să vină la clinica mea. Are totul gratuit, tot tratamentul”, a spus Gigi Becali, pentru sursa menționată.
„Culmea e că anunțul făcut cu câteva zile în urmă de Becali, că plătește tot pentru a rezolva problemele medicale ale lui Popa i-a făcut mai mult rău acestuia. Din acel moment, toți cei care susținuseră anterior că îl vor ajuta pe tehnician s-au oprit din această inițiativă” – mai susține digisport.ro.
Ce spunea mai exact Becali în urmă cu o săptămână?
Becali spunea chiar marția trecută că l-a pus pe Ionuţ Luţu să trimită o sumă importantă de bani în contul fiicei lui Ionuţ Popa. În plus, l-a mandatat să ia legătura cu familia antrenorului pentru a afla dacă are nevoie şi de alt ajutor. „În astfel de cazuri nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mă bucur că am la echipă jucători milostivi şi s-au implicat şi ei pentru Ionuţ Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Luţu să se ocupe ca lui Ionuţ Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani la Cluj (n.r. – antrenorul se tratează, de fapt, la Arad). Ca să îl scăpăm pe acest om, plătesc eu toţi banii, dacă este nevoie. Nu pot să stau şi să mă uit la un om pe care îl şi cunosc. Am ajutat eu atâta lume la viaţa mea! Cum să nu îl ajut şi pe Ionuţ Popa? Mă vede Dumnezeu! Îi transmit familiei sale că, dacă doreşte, poate să îl aducă pe Ionuţ Popa şi la spitalul meu. Am investit în acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate să vină aici la noi. Mă voi ocupa eu de toate. Ţin mult la acest om şi nu vă ascund că îmi plăcea mult de el cum vorbea după meciuri. Era un om dintr-o bucată. Am mari speranţe în Dumnezeu că o să îl ajute pe Ionuţ Popa să se facă bine”, spunea Becali pentru ProSport.
Arădeanul Dennis Man, acum la FCSB, Ciprian Rus, căpitanul echipei UTA, sau cluburile Poli Iaşi sau ACS Poli sunt printre cei careu au lansat în ultima săptămână un apel umanitar pentru Ionuţ Popa, antrenorul fiind grav bolnav.

Recomandările redacției