Arădenii care au sperat să își rezolve probleme la Serviciul de Regim Pașapoarte și Permise au făcut cale întoarsă luni, 17 septembrie. Și asta pentru că, imobilul mall-ului Galleria, în care își desfășoară activitatea aceste servicii a fost în beznă, din cauza unei avarii. Reprezentanții Insituției Prefectului au anunțat că de avarie au fost răspunzători cei de la Enel.

 „Angajații serviciilor afectate de pana de curent au așteptat pe tot parcursul zilei de astăzi remedierea defecțiunii. Regretăm inconvenientul apărut, însă deîndată ce lucrurile vor reintra în normal, vom face în așa fel încât să revenim cât mai repede la programul obișnuit, respectând programările cetățenilor. ”, a spus Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Având în vedere că la Galleria Mall, unde își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, s-a produs o avarie la rețeaua de furnizare a energiei electrice, Instituția Prefectului – Județul Arad informează cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor sau obținerea permiselor de conducere că pe parcursul zilei de astăzi, 17 septembrie 2018, cele două servicii nu și-au putut desfășura activitatea în regim normal. Cetățenii care au fost programați pentru astăzi vor fi primiți cu celeritate în cursul zilei de mâine, când activitatea va reintra în normal – a transmis Prefectura arad.

În timp ce autoritățile susțin că problema a fost atribuția Enel, furnizorul a anunțat că în instalațiile de medie și joasă tensiune aflate în gestiunea E-Distribuție Banat nu au fost semnalate incidente care să afecteze zona aceasta. Vom reveni cu eventuale informații.

Recomandările redacției