ovÎn data de 27 martie a.c. poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Beliu au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au furat, în cursul aceleiaşi zile, îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 250 lei, dintr-un magazin din localitatea Craiva şi se deplasează cu un autoturism Opel Vectra.

În urma activităţilor desfăşurate,poliţiştii au reuşit în scurt timp de la sesizare, depistarea şi oprirea în trafic, pe DJ 792/A, pe raza localităţii Craiva, a autoturismului în cauză.

Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti în persoana lui V. Radu de 27 ani, în autoturism aflându-se încă patru persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 43 de ani, toţi din judeţul Bihor.

În cadrul verificărilor efectuate de poliţişti, în autoturism au fost găsite bunurile sesizate că au fost sustrase din magazinul din localitatea Craiva.

De asemenea, în autoturism au mai fost găsite şi produse alimentare şi cosmetice, iar în urma extinderii verificărilor, stabilindu-se că produsele ar fi fost sustrase de cei în cauză, de pe raza localităţilor Moneasa şi Dezna.

Pe numele celor cinci a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Dacian Don

 

Recomandările redacției