Noua colecţie de bijuterii din argint „Angel Collection”, a Magazinului „Belladonna” din Arad (str. Meţianu, nr. 4), a fost lansată în prezenţa fostei Miss România, Rita Mureşan, căreia îi este şi dedicată.
Tema îngerilor i se potriveşte perfect designe­rului român dat fiind faptul că, în urmă cu câţiva ani, Rita Mureşan a lansat o colecţie de îmbrăcăminte cu specificul „Angels” şi este cunoscută pentru seminariile realizate pe aceeaşi temă.
„Angel Collection” este începutul colaborării dintre Magazinul de Bijuterii din Argint „Belladonna”, prin directorul artistic Luca Vincenti şi directorul comercial, Casiana Răduţ, împreună cu designerul Rita Mureşan, care va reveni la Arad, anul viitor, pentru a lansa o linie de bijuterii din argint cu cristale terapeutice, cunoscute din cele mai străvechi timpuri ca având calităţi de protecţie şi vindecare asupra celor care le poartă. Vibraţiile cristalelor pot ajuta la echilibrarea câmpului energetic şi la îmbunătăţirea unor aspecte importante din viaţa spiri­tuală a persoanelor care cred în ele.
Pietrele semipreţioase, sub forma unei perechi de crecei, a unui colier sau a unei brăţări, nu sunt doar nişte simple accesorii ci pot deveni adevărate „medicamente” pentru suflet şi trup, acţionând atât asupra mentalului cât şi fizicului. „Vorbim despre o colecţie cu totul deosebită, pe care o vom lansa în anul următor, despre care am vorbit cu Rita Mureşan, care s-a declarat încântată de idee. Linia de bijuterii este dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor care vor să aibă un accesoriu nu doar frumos ci şi cu calităţi tera­peutice” – spune scriitorul Luca Vincenti.
Pe tot parcursul lunii decembrie, la Magazinul de Bijuterii din Argint „Belladonna” din Arad este „Angel Friday”, adică beneficiaţi de reduceri între 10% şi 30% pentru orice cumpăraţi. Puteţi să vă surprindeţi persoanele dragi cu un cadou deosebit, la preţuri imbatabile. „Dacă alegeţi să cumpăraţi bijuterii în valoare de 600 lei, aveţi 30% discount, dacă faceţi cumpărături între 200 lei şi 599 lei, veţi avea o reducere de 20% iar dacă alegeţi să cumpăraţi în valoare de 200 de lei, veţi avea o reducere de 10%. De asemenea, la toate bijuteriile din argint, beneficiaţi de o reducere de 10%”
Pentru a vedea colecțiile de bijuterii din argint ale Magazinului „Belladonna” puteți accesa pagina de Facebook https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Bella-donna/ sau site-ul https://bijuterii-belladonna.ro/
Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0748420553 sau puteţi merge în Magazinul cu Bijuterii din Argint Belladonna (strada Mețianu, nr. 4), deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 19.00.

Recomandările redacției