expoBilanț cu succes pentru prima ediție a Târgului Primăverii, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în perioada 24-27 aprilie 2014, la Complexul Expozițional EXPO Arad.
Cei peste 6.000 de vizitatori s-au bucurat de o gamă variată de oferte turistice, dar și de o paletă diversificată de flori și produse de grădinărit. Organizatorii au pregătit în cele patru zile de expoziție numeroase surprize, printre care s-a numărat și un număr de demonstrație cu șoimi, atracția evenimentului.
„Numărul impresionant de vizitatori care au trecut porțile EXPO Arad ne reconfirmă necesitatea de a organiza evenimente cu caracter specific, care să susțină diferite domenii de activitate. EXPO Arad este, fără doar și poate, o platformă profesionistă care susține afacerile și ajută la dezvoltarea mediului economic, în general”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Pentru perioada imediat următoare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad pregătește, în premieră, un eveniment internațional dedicat educației și locurilor de muncă. EDU2JOB, care se va desfășura în perioada 9-10 mai, la Expo Arad, promite a avea succes încă de la prima ediție. Participanții vor pune la bătaie oferte naționale și internaționale de locuri de muncă și educație, în contextul sprijinirii celor două domenii complementare.

Recomandările redacției