biliaSpre deosebire de Pâncota, Sebiș și chiar UTA, care au destui fotbaliști la final de contract în această vară, CS Ineu are certitudinea de a continua cu aproape toți jucătorii care au terminat campionatul Ligii a III-a. Doar Dănuț Bilia, titular incontestabil în acest sezon, nu mai are o înțelegere semnată cu formația din Țara Zărandului, iar o decizie în privința sa se va lua în această săptămână. „În aceste zile vom avea o șe­dință de analiză a sezonului, a ceea ce a fost bine și mai puțin bine. Printre altele, vom lua în discuție și oportunitatea prelungirii contractului lui Bilia, dar vom vorbi și despre achiziții. Prea mulți jucători nu vom aduce, în jur de 3-4, dar pe posturi cheie. Bineînțeles, nu ne vom abate de la politica clubului, bazată în special pe jucători tineri”, ne-a mărturisit Cristian Sculici.
Pe de altă parte, tehnicianul, care a împlinit marți, 36 de ani, e convins să nu mai continue colaborarea cu Mihai Boldizsar și Cristian Voștinar, dar, probabil, și cu cei doi fotbaliști împrumutați în iarnă la Curtici, respectiv Cermei. „Din punctul meu de vedere, nu cred că Bak și Purece se potrivesc pentru ceea ce ne dorim noi la Ineu. Primul a mințit, iar noul său statut de angajat nu cred
i-ar permite să-și vadă ca lumea și de fotbal. Purece nu s-a remarcat în mod deosebit nici în Liga a IV-a și îi va fi greu să treacă de la două antrenamente pe săptă­mână la câte un antrenament zilnic”, a adăugat tehnicianul.
Ineul a susținut un meci-școală cu echipa de juniori republicani ai Pâncotei pregătită de Leo Pința, din cadrul căreia Sculici ar dori două-trei „piese” pentru sezonul următor.

Recomandările redacției