micalacaCu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, la Bi­serica cu hramul Naşterea Domnului a parohiei Arad Micălaca Veche a avut loc premierea elevilor parohiei de la Şcoala Gimnazială Caius Iacob Arad care au participat în cursul acestui an şcolar la diferite concursuri şi activităţi religioase.
Astfel, Andreea Crişan din clasa a V-a a obţinut locul III, iar Silviu Ţigan din clasa a VII-a A, menţiune la faza locală a Olimpiadei de Religie. Bianca Capragiu din clasa a VI-a C a avut menţiune la faza locală, locul I la faza judeţeană şi locul al II-lea la etapa pe protopopiat a Concursului Naţional „Bucuria de a fi creştin”, în timp ce Stelian Şimonca din clasa a VI-a A a obţinut locul I la etapa locală a olimpiadei de Religie, locul al II-lea la cea ju­deţeană, cu participare deosebită la Concursul dedicat anului omagial al Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.
Toţi elevii au primit din partea parohiei rechizite. Pentru îndrumarea deosebită, atentă şi competentă, i-au fost aduse mulţumiri speciale profesoarei de religie, Beatrice Mandă.

Recomandările redacției