blanaru32Golgheterul Sebișului a lovit decisiv și la Ineu și a adus trei puncte mari în contul echipei sale în lupta pentru promovare cu 6 minute înainte de finalul disputei. Miluță Blănaru a primit o minge în adâncime, Cioară a intervenit în primă fază, dar același jucător a urmărit balonul și a înscris în poarta goală.„Era un meci decisiv pentru noi. Dacă nu băteam aici diferența dintre noi și Cugir era de 5 puncte și nu era deloc bine”, a spus nouarul Naționalului.
Despre desfășurarea confruntării cu ineuanii, Blănaru a adăugat: „Știam că ne așteaptă un meci greu, bărbătesc și chiar am văzut că Ineul cam joacă la rupere. Sper să o facă și la Cugir și să obțină măcar un punct acolo. Sunt fericit și pentru gol, dar mai fericit sunt pentru că a câștigat echipa. Primul obiectiv al meu este promovarea cu Sebișul, dacă voi lua și titlul de golgheter e cu atât mai bine. Ar fi mai degrabă o realizare personală”.
Întrebat dacă nu-l regretă pe fostul antrenor, atâta timp cât echipa i-a și transmis mesaje de apreciere, Blănaru a spus:  „Mulți dintre noi am avut o relație special cu Mihai Petcuț. Prieteni am fost și la cele opt victorii consecutive din startul sezonului, nu numai cu ocazia rezultatelor mai slabe. Am avut cu toții o scădere de formă și nu a fost neapărat vina fostului antrenor. Pe de altă parte, s-a dovedit că și șocul creat prin venirea domnului Stupar a fost benefic echipei. Până la urmă, scopul tuturor este să ducem Sebișul în Liga a II-a”.

Recomandările redacției