Dimineața de sâmbătă, 14 octombrie a început cu o veste tulburătoare. Un motociclist în vârstă de 22 de ani a murit în urma unui  accident de motocicletă, la ieșirea din Ineu spre Bocsig.

Reprezentanții Ambulanței au declarat: ,,Motociclistul a fost gasit de către un echipaj de poliție. Noi fiind solicitați de către ei. Motociclistul, când a ajuns echipajul medical, era dededat, era cu ,, rigor mortis”.

În dimineața zilei de 14 octombrie, în jurul orei 10,00, o patrulă de ordine publică aflată în serviciu de patrulare, a găsit, într-o curbă de pe D.N. 79/A, pe raza orașului Ineu, cadavrul unui motociclist, lângă o motocicletă.

Din cercetările desfășurate, s-a stabilit că, în noaptea de 13/14 octombrie, un tânăr de 22 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea o motocicletă pe D.N. 79/A, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, întrând în coliziune cu un indicator de semnalizare.

În urma impactului, tânărul a decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Tânărul de 22 de ani care a murit în accident se numește Timotei Teuca. A absolvit Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu, iar acum era student la Informatică Economică din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor.

Dumnezeu să îl odihnească!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Goldis Andreea spune:

    Eram prieteni buni, vorbeam cu câteva zile în urma sa vina în Oradea pentru o ședință foto cu motocicleta, sa ma dea o tura! Era cel mai fain! Ne vom revedea prietene

Recomandările redacției