Vali Apostol revine în fotbalul arădean, dar la Sebiș

Vali Apostol revine în fotbalul arădean, dar la Sebiș

Campania de achiziții a Sebișului continuă cu doi fotbaliști defensivi. Primul apără chiar buturile și vine de la Satu Mare, grupare la care din această vară evoluează și ex. utiștii Neagu, Apostu și Laso. Bogdan Miron se va lupta pentru titularizare cu Paul Șoltesz, tânărul goal-keeper al Naționalului care în ultimul sezon a preluat tricoul de titular de la Merșca. Miron are 1,91 metri și 24 de ani.

Celălalt fotbalist este o mai veche cunoștință a fotbalului arădean. Valentin Apostol a evoluat la UTA în sezonul 2009-2010, sub comanda lui Ionuț Popa, Roland Nagy și Dan Stupar, după care a mai trecut pe la Săgeata Năvodari sau Farul Constanța. Cel mai probabil, mijlocașul defensiv de 29 de ani a fost propus la Sebiș de Marius Roman, cu care a fost coleg atât la UTA cât și la Minerul Lupeni. După plecările lui Chindrișși Coțan, Adrian Abrudean avea mare nevoie de un al doilea „închizător” lângă tânărul Balint, care și-a prelungit înțelegerea cu „alb-albaștrii”.

„Cei doi fotbaliști pot fi considerați ai noștri. Ne-am înțeles cu ei și vor semna contractele, la fel cum se va mai întâmpla cu alți trei-patru jucători. Am promis că vom face o echipă mai bună decât sezonul trecut și așa va fi. Totodată, atenția noastră e îndreptată și spre echipa a doua, care are și ea mari ambiții pentru campionatul următor. Mi-au spus că ambiția lor este să promoveze în Liga a 3-a. Știm că regulamentar nu putem avea două echipe în același eșalon, dar nu vă de ce nu ar promova ambele echipe ale clubului”, ne-a mărturisit Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

Recomandările redacției