După Petrolul, în etapa a treia, Pandurii nu mai pierduseră niciun meci de campionat până sâmbătă. UTA a fost cea de-a doua echipă ce i-a făcut pe olteni să iasă înfrânți de pe teren, cu un gol semnat Oprea chiar în ultimul minut de joc regulamentar.
Altfel, partida se anunța cu noroc pentru teamul di Târgu Jiu, care primise gratuit un penalty, iar apoi a trecut – totuși – în avantaj prin Pîrvulescu. „A fost un meci de luptă în care noi am greșit mai mult. Am făcut erori nepermise și asta a dus la pierderea celor trei puncte. Poate că nu am avut nici puțină șansă, pentru că am ratat acel 11 metri și mai multe ocazii, dar, poate, pe undeva e o compensație pentru că la celelalte meciuri șansa a fost de partea noastră. În schimb, arădenii s-au luptat mai mult pentru minge, au fost mai pragmatici, au profitat de erorile noastre și au câștigat meciul. Este o înfrângere dureroasă, dar suntem o echipă tânără cu mulți jucători noi și știm o luăm de la zero”, a punctat Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor.
Rugat să comenteze faza de pomină, când „centralul” Haidiner a dat 11 metri la faultul în atac al lui Nsiah asupra lui El Hasni, Bogoi a spus doar atât: „Nu am ce să comentez la faza penalty-ului. Arbitrul l-a dat…Și noi am avut un gol anulat pentru un fault la portar, nu cred că arbitrajul a influențat rezultatul final”.

Recomandările redacției