bosneag (1)După ce la Satu Mare a scos în două rânduri balonul din plasă, Ionuț Boșneag a închis poarta cu CS Mioveni. E drept, experimentatul goal-keeper nu a avut mingi foarte grele, dar s-a achitat bine de sarcini.
„Prea mult de lucru nu am avut, fiindcă adversarii nu au intrat deseori în careul nostru, iar acele șuturi de la distanță nu mi-au pus probleme deosebite”, a recunoscut utistul.
„Am înțeles că în tur echipa a pierdut destule meciuri în ultimele minute, iar acum s-a întors roata. Am avut noroc, dar am meritat să câștigăm. Per ansamblu, am do­minat partida, cred că am fi meritat să ne asigurăm victoria mult mai devreme. Dar, acesta este farmecul fotbalului, de aceea acest sport este atât de frumos. Nu m-aș supăra să obținem cât mai multe victorii în ultimele minute, deși ar fi de preferat să nu mai trecem prin atâtea emoții”, a comentat Boșneag concluzia confruntării cu argeșenii. Totodată, numărul unu „textilist” vorbește și despre obiectivele echipei: „Ne este puțin greu ca echipă, căci ne-am adunat destul de târziu și chiar dacă sunt destui jucători de valoare e nevoie de timp să ne cunoaștem, să ne rodăm puțin. Marile echipe s-au creat în timp, însă noi avem nevoie urgent de rezultate pentru a ne salva de la retrogradare”.
În fine, Ionuț Boșneag a vorbit și despre boicotul suporterilor la adresa formației din Calea Aurel Vlaicu. „Am jucat acum câțiva ani la Arad, chiar nu mă așteptam ca suporterii  UTA-ei să nu mai susțină echipa. E dureros, căci acest club de tradiție a ajuns să rămână în prim-plan mai ales datorită fanilor ei. Oricum, vom încerca ca prin jocuri, dăruire și rezultate să-i readucem pe oameni la stadion, căci un suporter adevărat nu ține cont de cine este patron, antrenor și jucători. Este suporter și în Divizia D și în Divizia A și în Liga Campionilor”, a conchis portarul de 32 de ani.

Recomandările redacției