sebisNațional Sebiș a fost entuziasmantă contra echipei cu cea mai bună ofensivă din C5. Arădenii au mișcat de patru ori poarta celor de la FC Zalău, într-un meci care l-a bucurat pe Mihai Petcuț și l-a determinat să-l aprecieze drept cel mai bun din campionat. Cei de pe malul Crișului Alb au avut și bucuria unei arene pline într-o Vinere Mare de neuitat pentru ei.
„Punctele erau importante, mă bucur că băieții au înțeles importanța jocului și, pentru felul în care au alergat şi au tratat totul, merită felicitări. Bo­zian și Coțan au dat două euro-goluri, iar Ceaca şi-a confirmat statutul de golgeter. Am făcut un joc foarte bun, cu o echipă pe care eu am văzut-o drept cea mai bună, după cum paseaza. Mi-era frică de meci, dar s-a întâmplat ce am intuit, Zalăul e preocupată să atace, dar se apără foarte prost. Ocazii am avut la fel de multe ca și cu Dejul, Ceaca și Ivancea au ratat fiecare patru! Clare!”, a povestit antrenorul Naționalului.
Trupa din Sebiș iese forțat din ritm, pentru că programul următoarelor două runde n-o includ. Vineri, arădenii „stau pe puncte”, ar fi trebuit să joace cu Jiul, apoi studiază rezultatele tot de pe margine din lipsă de adversar. „Apoi mergem la Olimpia Satu Mare și jucăm acasă cu SeSo Câmpia Turzii. Îmi doresc un amical înainte de meciul de la Satu Mare”, a menționat Mihai Petcuț.

Recomandările redacției