Valentin Buhăcianu a înscris golul des­cătușării UTA-ei contra Petrolului și a încheiat anul cu 10 reușite în liga secundă, fiind depășit doar de colegul său, Ciprian Rus (12) și de Albert Voinea (13).
Puțin restant după ratările din precedentele runde, golgheterul „roș-albilor”
s-a deblocat exact când a trebuit. Mai ales că nici astăzi, până în minutul golului (69) nu a făcut un meci grozav. „Am încercat să facem ce ne-a spus Mister, ne bucurăm că am reușit. Oricine ar fi marcat, ne bucurăm că am reușit să dăm primul gol, acela a fost cel mai greu. Până la urmă, e bine că am reușit să marcăm toți trei atacanții, pentru că am avut fiecare o perioadă în care nu reușit acest lucru. Personal, nu am simțit nici un fel de presiune, eu încerc să ajut echipa prin jocul meu. Nu neapărat prin goluri, dacă pot să marchez bine, dacă nu, îmi ajut colegii și tot e bine. Sincer, mă așteptam la un număr mai mare de goluri până acum, am avut și destule ocazii, pe care, dacă le transformam, echipa avea și mai multe puncte în clasament”, a declarat atacantul UTA-ei după partida câștigată la scor de neprezentare în fața ploieștenilor.
După 20 de etape din liga secundă, UTA e pe primul loc, fiind văzută de acum drept una dintre candidatele certe la promovarea în Liga 1. „Noi ne vom pregăti bine, asta pot să promit. Urmează o vacanță, iar mai apoi revenim la muncă, o să dăm totul pentru a ne îndeplini obiectivul. Nu ne interesează locul din clasament deocamdată, luăm fiecare meci în parte și la sfârșit sper să fim fericiți”
„Roș-albii” au anunțat deja primul transfer al iernii, și anume ibericul Soufiane Jebari. Buhăcianu i-a făcut o scurtă prezentare celui care îi va servant din postura „decarului”, la primăvară: „Am făcut împreună câteva antrenamente și mi-am dat seama că e un jucător bun, care ne va ajuta”.

Recomandările redacției