bujorhChiar dacă nu au mai repetat prestațiile bune din etapele precedente, ineuanii au bifat al treilea rezultat pozitiv al returului. La Hune­doara, „alb-albaștrii” puteau primi gol în minutul 5, dar și puteau înscrie pe final de primă repriză, însă au avut neșansă în două rânduri.
Zărăndanii nu au început tocmai bine partida și la prima fază a gazdelor arbitrul Mureșan a pus mingea pe var. „Din punctul meu de vedere, Bujor nu a comis 11 metri, dar tot el avea să repingă șutul adversarului. A mai avut câteva intervenții excelente, inclusiv pe final, când a salvat rezultatul,        și-a făcut bine treaba”, a punctat Cristian Sculici la finalul partidei de sâmbătă după-amiază.
Ineul putea intra în avantaj la cabine dacă măcar unul dintre șuturile lui Mașniță (de la 12 metri) și Georgiu (de la 25 de metri) nu ar fi nimerit bara porții lui Raț. „Am avut puțin ghi­nion la acele faze, dar și asta face parte din joc. Oricum, după aspectul general al partidei, remiza este echitabilă. Nu am mai evoluat la fel de bine precum la Lugoj și cu Becicherecul, poate nu suntem încă acea echipă constantă ce mi-aș dori eu să devenim cât mai repede. O să analizăm luni jocul nostru mai slab de astăzi (n.a. sâmbătă), dar, până la urmă, trebuie văzută și partea pozitivă a lucru­rilor. Am rămas neînvinși în re­tur, am mai făcut un pas spre obiectivul nostru și privim cu mare încredere spre meciurile ce urmea­ză”, a adăugat antrenorul Ineului, care a și acuzat o fază de penalty la Filimon în minutul 87: „Cred că dacă ar fi căzut în careu, am fi primit lovitură de la 11 metri. El a continuat faza și arbitrul de centru nu a mai fluierat nimic”.
Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis (71 Crișan), Bilia, Georgiu, Stănaia – Mașniță (60 Talpaș), Filimon (90+1 Cotoc) a fost echipa utilizată de Sculici „sub furnale”.

Recomandările redacției