bulzaStartul slab de retur al liderului Pecica le-au dat speranțe celor de la Cermei că pot agăța in extremis prima poziție în clasamentul Ligii a IV-a. Pentru asta, însă, Lunca Teuz era obligată să câștige la Șiria, în fața echipei secunde a UTA-ei. Tinerii „textiliști”, cu destule întăriri din lotul mare pregătit de Roland Nagy, s-au mobilizat exemplar și au câștigat cu 2-0.
Ca și în partida tur, pe lista marcatorilor și-a înscris numele Dani Bulza, nimeni altul decât fiul finanțatorului de la Cermei. Atacantul de 19 ani a pivotat printre Varga și Nistor și l-a învins pe Rusu cu un șut la colțul lung. Era minutul 44, concluzia partidei scriind-o Suslak în finalul meciului, de la punctul cu var, după ce Malancu
l-a trântit în careu pe Leucuța.  Alin Drăgan a fost cel mai aproape de gol pentru „alb-roșii” din Cermei, însă odată a luftat din numai 6 metri, iar mai apoi a tras pe lângă poartă din poziție de singur cu portarul Revesz.
„Mă bucur pentru fiecare gol înscris și pentru că reușesc să-mi fac treaba pentru echipa sa. Pe de altă parte, îmi pare puțin rău, căci știu că tatăl meu nu-și luase gândul de la primul loc. Acum, însă, e greu să-i mai prindă pe cei de la Pecica”, ne-a mărtursit Daniel Bulza, care în toamnă marcase ambele goluri ale UTA-ei II la Cermei în remiza, 2-2, între cele două formații.
UTA II: Revesz – Petrache, Er. Wild, Cotoc, Suslak – Gheorghiță, Dobrean, Prună (Ghiunghiuș), Vlad (Ghergar) – Leucuța, Bulza (Irina).
Cermei: Rusu – Malancu, Gurban, Varga, Fekete – Nistor, Raț, Purece, Botaș (Mihai) – Berar, A. Drăgan.
Arbitri: Cristian Burza – Mihai Aniculaesei, Silviu Cristea. Observatori AJF: Mircea Toderici, Teodor Jușcă

Recomandările redacției