bulzaSoarta a vrut ca principala „gură de tun” a UTA-ei II Șiria la Cermei să fie chiar băiatul conducătorului de la Lunca Teuz, iar acesta să mai și înscrie o „dublă” în poarta gazdelor. Dani Bulza și-a întristat pentru prima oară tatăl cu reușitele sale ce au adus un punct în contul echipei lui Dan Stupar și Cristi Păcurar. „Nu doar tatăl meu pune suflet la echipa din Cermei , ci și eu o fac. Asta nu înseamnă că nu trebuia să-mi fac treaba pentru echipa la care joc. Fotbaliștii profesioniști lasă sentimentele deoparte când intră pe teren, iar tatăl meu m-a înțeles perfect că nu mi-am făcut decât datoria. Cred că mă va mai primi acasă…”, a glumit atacantul care va implini 19 ani peste numai 9 zile.
Golurile lui Bulza au dat iluzia unei victorii facile ale celor de la UTA II Șiria, însă trupa lui Mircea Aslău a revenit pe final, pe fondul eliminării portarului Mara și intrării între buturi a jucătorului de câmp Petre. „La acea fază s-a rupt jocul, căci am rămas în zece oameni și cu un jucător de câmp în poartă. Dacă nu era acel minut 76, am fi câștigat meciul și cred că am fi meritat acest lucru, după aspectul meciului”, a adăugat utistul.
Acesta speră ca evoluțiile sale la echipa a doua să-l propulseze și la formația din eșalonul trei. „Bineînțeles că mi-aș dori să fiu folosit cât mai mult în Liga a III-a, dar  asta depinde numai de mine, de felul cum mă antrenez și evoluez când se apelează la mine. De concurență nu mi-e teamă. Dimpotrivă, mă motivează și mai mult”, a mai explicat Bulza, care ar dori să-i calce pe urme fran­cezului Benzema, împrumutând – însă – ceva din caracterul de luptător al jucătorului său preferat, Steven Gerrard.

Recomandările redacției