Sunt mereu plecate la filmări, concerte sau la evenimente mondene, aşa că vedetele apelează la mamele lor pentru a se putea descurca cu micuţii de acasă. Unele dintre ele chiar le-au transformat în bone, beneficiind din partea lor de ajutor permanent. E şi cazul Andreei Bălan care şi-a pensionat mama pentru a o ajuta cu fetiţele, scrie Click.
Andreea Bălan nu a mai apelat la agen­ţii specializate în servicii de bone, ci a su­nat-o direct pe mama ei şi i-a spus „Fă-ţi bagajele, trebuie să mă ajuţi cu bebe­lu­şul!”. Nu a fost tocmai uşor, pentru că bunica Valeria lucra ca inginer la o firmă din Ploieşti, însă fiica ei a pensionat-o mai devreme ca să poată avea grijă de nepo­ţele. „Mama mea este foarte fericită. Ea se va muta la noi”.
Cât îi priveşte pe Anca Serea şi pe Adi Sînă, ei cresc 6 copilaşi. David (18 ani) Sarah (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani) şi Leah, de doar trei luni. Cu aşa o „grădiniţă”, cei doi părinţi au apelat şi la serviciile unei bone, dar nu a fost suficient, aşa că vedeta s-a bazat pe sprijinul mamei sale, care locuieşte în aceeaşi casă.
Andra are agenda plină de concerte, iar Cătălin Măruţă este mai toată ziua angrenat în planificarea subiectelor emisiunii lui. Aşadar, uneori mai au nevoie de sprijin pentru copilaşii lor, David (8 ani) şi Eva (4 ani). Iată că şi ei au un ajutor de nădejde în bunică. Doamna Rusalina (65 de ani) este pensionară şi vine tocmai de la Târgu Jiu ca să aibă grijă de nepoţeii săi.
Nu în cele din urmă, şi soţii Gabi Cristea şi Tavi Clonda sunt sprijiniţi în creşterea fiicelor lor, Victoria şi Iris, de mama solistului, care îi însoţeşte şi în vacanţe, ca să se mai poată relaxa şi ei.

Recomandările redacției