Consiliul Județean și-a întregit începând de astăzi conducerea, Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc fiind aleși vicepreședinți. Împreună cu președintele Iustin Cionca, aceştia vor conduce Consiliul Județean în următorii patru ani. „Prin votul de astăzi, atât privind întregirea Consiliului Județean cât mai ales alegerea celor doi vicepreședinți putem spune că actualul executiv își desfășoară activitatea la capacitate normală. De acum, timp de patru ani, vom face administrație, ne vom onora promisiunile și vom concretiza proiectele pe care le avem, vom elabora proiecte noi, prin care să răspundem așteptărilor arădenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
Răzvan Cadar, consilier județean ales pe listele Partidului Național Liberal, a fost astăzi confirmat în funcția de vicepreședinte al CJA, fiind ales cu 24 de voturi. „Doresc să vă mulțumesc pentru votul acordat astăzi, înseamnă în primul rând responsabilitate și o obligație față de arădeni în următorii patru ani. Știm ce să facem, cunoaștem necesitățile județului, avem proiecte, cât și experiența necesară de a le pune în practică, vom găsi și fondurile necesare, așa cum am făcut și în mandatul 2016-2020”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.
Ionel Bulbuc a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, cu 24 de voturi, întregind astfel echipa care va conduce destinele județului în următorii patru ani. Cu experiență în administrația locală, fiind consilier municipal și viceprimar al Aradului, cât și director al Centrului Cultural Județean, Ionel Bulbuc își propune o atenție specială asupra evenimentelor culturale arădene.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră de astăzi! Mă onorează și, în egală măsură, mă obligă. Ca om de cultură, îmi doresc să insistăm și pe dezvoltarea obiectivelor culturale arădene care conferă personalitate și atractivitate județului”, a afirmat Ionel Bulbuc.
Deasemenea, tot de  astăzi, Consiliul Județean este în componență completă după ce Cristina-Denisa Ciorogar și Talida Pop au depus jurământul, întregind astfel la 32 numărul consilierilor județeni. Astfel, componența comisiilor a fost completată, Cristina Ciorogar fiind cooptată în Comisia Juridică, iar Talida Pop în cea de Relații externe și turism.

Recomandările redacției