cciaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează joi, 14 mai 2015, la ora 16:30, la sediul instituției de pe strada Cloșca nr. 5, al doi­lea eveniment din seria întâlnirilor sub denumirea Cafeneaua Întreprinzătorului. Evenimentul este adresat atât mediului de afaceri cât și celor care doresc să se informeze despre noile programe europene.
În cadrul întâlnirii se vor aborda teme referitoare la sursele de finanțare aferente anului 2015, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și Programul Operațional Capital Uman. Ec. Cristian Găină, directorul unei societăți de consultanță, va prezenta oportunitățile de finanțare europene și va răspunde întrebărilor adresate.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad invită agenții economici să ia parte la dialog într-un cadru informal care să contribuie la identificarea de soluții pentru dezvoltarea afacerilor.
Participarea este gratuită și poate fi confirmată până   cel târziu la data de 14 mai 2015, ora 13:00, la adresa cafeneauaintreprinzatorului@ ccia-arad.ro.

Recomandările redacției