simmonsBCM Timişoara a fost o nucă destul de greu de spart în sferturile de finală ale LNBF. Asta şi pentru că în ambele dispute Aradul şi-a făcut viaţa grea. Dacă în Polivalentă elevele lui Araujo au păstrat mai tot timpul un avantaj cât de cât lejer, sâmbătă, în oraşul de pe Bega lucururile au fost complicate rău timp de 28 de minute. Interval în care Karakasevic, Jovovic şi Pesovic au profitat din plin de o apărare nereuşită a vicecampioanelor și la jumătatea disputei era 46-42.
Momentul declickului avea să vină în jumătatea sfertului trei atunci când, alături de Simmons, au început să funcţioneze la parametri normali Engelman, Broomfield şi Brosovszky, iar Aradul s-a desprins punct cu punct. A rezultat o victorie normală, dar un pic forţată, însă ne gândim că arădencele au avut un program infernal în ultima perioadă. Univ Goldiş ICIM Arad face pasul spre semifinalele LNBF, acolo unde o va întâlni, mai mult ca sigur pe Municipal Târgovişte.
Formații și marcatoare:
Timişoara: Karakasevic 28 (1×3), Pesovic 16 (3×3), Jovovic 14 (2×3), Maksimovic 9, Dumitrache 6, Stoiedon 2. A mai jucat: Zidaru.
Arad: Simmons 27 (3×3), Engelman 16 (1×3), Brosovszky 13 (3×3), Broomfield 13, Plouffe 9, Samburska 6 (2×3), Milovanovic 2, Nagy 2. A mai jucat: Crăciun.

Recomandările redacției