Camera de Comerț Italiană pentru România organizează mâine, 10 aprilie, seminarul „Spre feed-in-tariff. Cerințele necesare pentru dezvoltarea de mici instalații cu biomasă, biogaz și fotovol­taice. Aspecte juridice, comerciale și financiare”, la sala de conferințe a Pavilionului B, în cadrul Târgului ENREG Energia Regenerabilă din Arad.
Evenimentul va analiza ultimele noutăți legislative în do­meniul energiilor regenerabile și viitoarea introducere a feed-in-tariff.
„La seminar va participa Zoltan Nagy-Bege, membrul Comitetului de Reglementare al ANRE, care va oferi informații cu privire la modificările introduse de Legea 23/2014 și cu privire la caracteristicile viitoarei reglementări a măsurilor de stimulare pentru instalații mai mici de 1MWp pentru fotovoltaic și mai mici de 2MWp pentru biomasă și biogas“, susţin reprezentanţii Camerei.
Vor interveni, de asemenea, în calitate de Parteneri Energie CCIpR 2014, reprezentanți ai Agatos Energy, ai Biroului de Avocatură Cumpănașu & Dejescu și ai Intesa Sanpaolo Bank.
Participarea este gratuită. Evenimentul este prevăzut cu traducere simultană în limbile ro­mână și italiană.
CCIpR va fi prezentă în cadrul târgului ENREG din Arad – 9 – 11 aprilie, cu un Info Point în spațiul Professional Partners Lounge.
Prin aceste activități Camera de Comerț Italiană pentru România își confirmă rolul de interfață în sectorul energiei pentru fir­mele italiene, urmărind îndea­proape evoluțiile legislative din aceste săptămâni.

Recomandările redacției