Cu a treia „dublă” la rând, Alexandru Capătă a adus încă trei puncte pentru Lunca Teuz Cermei în deplasarea de la Giarmata.
La chiar prima fază de poartă a meciului, în minutul 6, Vlad l-a lansat în adâncime pe Capătă, care a pătruns cu Covăsală în spate și a trimis cu latul din 15 metri la colțul lung pentru 0-1. După golul Cermeiului, meciul s-a jucat pe contre, iar Călin și Beloescu pentru gazde, respectiv Sabău pentru oaspeți au avut ocazii de a înscrie, rămase însă fără rezultat.
„Sămădăii” au intrat cu avantaj la vestiare, dar după doar 10 minute din partea secundă, timi­șenii au egalat. La o minge ce nu anunța nimic, Sporin a trimis un șut lobat de la 28 de metri lateral stânga, care l-a surprins ieșit pe Gârlea și s-a făcut 1-1.
Oaspeții au preluat mai apoi inițiativa, și au avut câteva șanse bune de a trece în avantaj, dar Căpătă și Prună nu au putut profita de ocaziile avute. Asta până în minutul 84, când Capătă a interceptat un balon trimis greșit spre portar, l-a driblat pe acesta, ieșit la marginea careului, și a trimis în plasă. Totuși, gazdele de la Giarmata au avut o ultimă ocazie de a egala, dar Polgar a respins de sub transversală lovitura de cap a lui Stupu și la final tabela arăta 1-2.
Victoria duce Cermeiul pe locul 2, iar peste o săptămână elevii lui Anca așteaptă vizita Unirii Alba Iulia.
Formații:
Giarmata: Narița – Sporin, Cochințu, Covăsală (Damian 85), Gavrilă (Ferțu 33, Ciubotariu 73) – Stupu, Buzdugan – Rosenblum, Ochea (Popan 46), Călin – Belo­escu.
Cermei: Gârlea – Polgar, Dolga (Rogojan 63), Nistor, Sabău – Vezan, Tănase – Mager (Lupșe 57), Vlad (Matiș 77), Deta (Prună 66) – Capătă.
Arbitri: Ioan Mihai (Râmnicu Vâlcea) – Bogdan Vasile (Sibiu), Maria Mihai (Ștefănești).
Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Mihai Țiră (Alba Iulia).

Recomandările redacției