capi1Data și ora mareului meci UTA – ACS Poli a fost bătută în cuie de Federația Română de Fotbal. Echipa Timișoarei de ligă secundă născută cu implicarea Recașului va vizita arena „Francisc Neuman”  de Ziua Femeii, pe 8 martie. Derby-ul, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1, va începe la ora 18 și va avea implicații importante în lupta pentru promovarea din seria de Vest a ligii secunde.
Cel puțin formația arădeană are destule probleme de rezolvat până la ora confruntării cu „alb-violeții”. Adrian Falub nu a găsit încă portarul, extrema dreapta care ar trebui să se identifice și cu un fotbalist Under 21 și atacantul care să facă oricând diferența, dar a și fost pus pe gânduri de accidentările din lot. Argentinianul Laso s-a resimțit după amicalul cu Oroshaza, s-a pregătit separat până la finalul cantonamentului de la Gyula și a rămas pe margine cu ocazia partidei cu FC Botoșani. Matei face și el tratament la genunchi și a fost menajat și el toată săptămâna, iar doi dintre tinerii din lot par scoși din calcule pentru disputa de vineri.
Alex Capătă simte dureri la mușchii inghinali, iar Adolfo Godfred pare să se fi ales cu o întindere musculară după numai 7 minute de la intrarea pe gazon în disputa cu Botoșaniul. Ambii au șanse mi­nime să-și revină până la confruntarea cu ACS Poli, așa că Falub rămâne să aleagă dintre Cioară, Ene, Raț, Chnidriș, Lazea, Pellet și Monac pe cei doi jucători tineri din primul „unsprezece”.
Utiștii au avut zi liberă sâmbătă, dar s-au întors urgent la treabă duminică cu două antrenamente.

Recomandările redacției