Care a fost discuția purtată de Colțescu și Hațegan cu jucătorii de la PSG și Istanbul

0
236
Partida a fost suspendată în minutul 14

Asistentul lui Hațegan, Sebastian Colțescu a creat cun scandal de proporții ce s-a răspândit extrem de rapid în presa internațională a folosit cuvinte cu tentă rasistă la meciul dintre PSG – Istanbul Bașakșehir, meci care se va relua azi de la ora 19:55.

Totul a pornit după ce asistentul Octavian Șovre l-ar fi indicat pe Pierre Webo, de pe banca tehnică a turcilor, într-un mod jignitor. De acolo, brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan nu a mai putut calma spiritele, iar meciul a fost amânat.

Revista spaniolă Marca a publicat un material cu mai multe „pasaje” din discuția purtată de Sebastian Colțescu și Ovidiu Hațegan cu jucătorii celor de la PSG și Istanbul Bașakșehir.

Sebastian Colțescu (n.r. – de fapt este vorba despre asistentul Octavian Șovre): „Ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva. Ăla negru“

Pierre Webo: „De ce spui «negru»?”

Sebastian Colțescu: „Vorbim între noi în română”

Demba Ba: „De ce atunci când te referi la un bărbat alb, nu-i spui băiatul alb?”

Kylian Mbappe: „Dacă al patrulea arbitru a spus asta, el trebuie să plece”

Okan Buruk: „Nu a spus nimic. Asistentul tău a spus ‘negru’, iar tu i-ai arătat un cartonaș roșu”

Sebastian Colțescu: „În România, negrul face referire la culoarea pielii. Între noi vorbim în română”

Ovidiu Hațegan: „Acum avem 10 minute, vom opri jocul și vom merge la vestiar pentru că acesta este un caz special. Mai târziu vom continua, dacă vor”

PSG-Istanbul Başakşehir s-a reluat miercuri, de la 19:55, cu o altă brigadă de arbitri. Partida a fost suspendată în minutul 14, în urma protestelor jucătorilor turci la adresa arbitrului de rezervă, Sebastian Colțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.