ipaÎn prezenţa a numeroşi oaspeţi şi a reprezentanţilor autorităţilor judeţene, la Băile Lipova a fost inaugurată, zilele trecute, Casa IPA (Asociaţia Internaţio­nală a Poliţiştilor).
„Construcţia acestui imobil a du­rat circa patru ani şi este meritul membrilor IPA – regiunea Arad – al cărei pre­şedinte este comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Casa IPA Băile Lipova este construită pe o suprafaţă de teren de 1.000 metri pătraţi, fiind înconjurată de pădure şi are o sală de conferinţe pentru 100 de persoane, dotată cu sistem de televi­ziune şi retroproiector; bucătărie şi sală de mese, cu 24 locuri pentru servit masa, şase garsoniere, cu o suprafaţă de 35 metri pătraţi fiecare, cu câte două paturi single, baie proprie cu cabină de duş, mobilier şi TV şi un apartament în suprafaţă de 50 metri pătraţi cu pat dublu în dormitor şi două paturi single în living, baie cu cabină de duş, mobilier şi TV.
Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor din România a luat fiinţă în 1992, iar în 1996, a fost recunoscută ca membru cu drepturi depline al Asociaţiei.
Secţia Română a IPA grupează peste 150 de regiuni (filiale teritoriale) din structura sa, câteva zeci de mii de membri activi, majoritatea angajaţi ori rezer­vişti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Claudia Gavra

Recomandările redacției