conducere cjpCasa Judeţeană de Pensii şi-a schim­bat de curând o membră din conducere. Viorica Ciupe ocupă de luna aceasta fotoliul de director adjunct (Direcţia Stabiliri şi Plăţi Prestaţii) al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Arad, numirea acesteia fiind cu data de 10 mai a anului. Ieri, noul director din cadrul CJP s-a prezentat în cadrul unei conferinţe.
Funcţia a fost ocupată după ce, Mărioara Gozman a părăsit fotoliul de director adjunct la începutul anului trecut. De atunci şi până la numirea noii conduceri, atribuţiile de director adjunct au revenit unui funcţionar public cu funcţie de conducere la o altă instituţie. De asemenea, pentru o perioadă, responsabilităţile au revenit tot directorului executiv.
Noul director adjunct al Casei Ju­de­ţene de Pensii şi-a desfăşurat anterior activitatea în mediul privat. Viorica Ciupe completează astfel echipa de conducere, formată din Camelia Precup, director adjunct economic şi Mihaela Vasil, director executiv.
Prezentarea noului director a coincis şi cu un moment festiv, marcat de personalul Casei Judeţene de Pensii Arad şi anume, cinci ani de la mutarea în noul sediu, din strada Voluntarilor.

Recomandările redacției