abelTimp de două zile, de dimineaţa până înspre seară, scafandrii de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au scotocit râul Mureş din zona Pădurii Vladimirescu, în căutarea lui Abel Apostol. Chiar dacă până în acest moment nu s-a găsit nimic concludent, se pare că anchetatorii îşi concentrează tot mai mult atenţia asupra acestei zone. Scafandrii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost chemaţi la Arad doar pentru două zile, special pentru cazul Abel, însă este foarte posibil ca acţiunea de căutare să continue şi în zilele următoare în aceeaşi zonă.
Echipa de scafandri a IGPR a fost ajutată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care a pus la dispoziţie o barcă şi logistica. Căutările s-au reluat în zona Pădurii Vladimirescu, după ce câinele adus special de la Sibiu, specializat în depistarea de cadavre, a fost foarte neliniştit în momentul în care a fost adus în acest perimetru.
Pe de altă parte, familia celui dispă­rut face apel din nou la persoanele care au fost prezente pe terenul de fotbal din cadrul Complexului sportiv Riviera, în seara de 1 Mai, între orele 21.00 – 22.30, să îi ajute cu toate informaţiile posibile. „Ne-ar fi de foarte mare ajutor, în derularea anchetei privitor la dispa­riţia tatălui meu, informaţiile pe care aceste persoane ni le-ar putea furniza. În plus, dacă informaţiile se vor do­vedi de ajutor în derularea anchetei, atunci nu vom rămâne datori faţă de aceste persoane“, ne-a asigurat Albert Apostol, fiul lui Abel.

Recomandările redacției