O nouă agresiune a fost filmată în Arad. De această dată este vorba despre o fată de 15 ani bătută de o alta de 17 ani la Arad, în timp ce tatăl agresoarei filma. După ce totul a fost dezvăluit și a intrat poliția pe fir a început o anchetă.

Filmarea ar fi fost distribuită chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi. Totul s-a petrecut pe data de 21 septembrie.

În filmare se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele pe cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Filmarea ar fi fost făcută de tatăl agresoarei, care participa fără să intervină, el fiind auzit cum aduce unele reproşuri victimei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Victima primeşte acum asistenţă de specialitate de la DGASPC, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică.

UPDATE: Cele două tinere sunt eleve la UCECOM. Poliția a aflat totul după ce una dintre colege, care a văzut videoclipul, a lovit-o peste cap pe agresoare. Agresoarea a sunat la 112 și a reclamat faptul că, în timp ce se afla la școală, o colegă a lovit-o în cap. Așa s-a aflat despre incident.

Recomandările redacției