O femeie din Sălaj a fost reţinută, după ce a dat, în repetate rânduri, nepotului ei în vârstă de 8 ani pedepse de o cruzime de neimaginat. În plus, copilul, ameninţat cu un cuţit, era obligat să aibă activitate sexuală, iar sora lui era pusă să-l filmeze, conform Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie 2017- iulie 2018, doi copii de 8 ani şi respectiv 14 ani au fost încredinţati în plasament mătuşii materne, R. N. F., întrucât mama acestora are probleme de sănătate şi nu se poate ocupa de copii.

Din cercetările făcute a rezultat faptul că în perioada ianuarie 2017- iulie 2018, R. N. F l-a supus pe minorul în vârstă de 8 ani, în repetate rânduri, la pedepse inumane şi de o cruzime ieşită din comun, în măsură să pună în primejdie gravă dezvoltarea fizică intelectuală şi morală a acestuia.

Astfel, femeia îl obliga pe copil să stea în genunchi, legându-l la gură cu un fular, îmbrăcat în haine de iarnă, cu mâinile întinse şi cu o bâtă pe acestea, forţând-ul să stea în această poziţie timp de aproximativ 20 de ore, lângă o sobă, fără a mânca sau a bea apă. De asemenea, R. N. F şi B. B. A. l-au determinat pe copil, prin ameninţarea cu cuţitul, să efectueze activităţi cu caracter sexual, în prezenţa acestora şi a surorii minorului.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare făcute pe raza oraşului Şimleu Silvaniei, la locuinţele inculpatei R. N. F, au fost ridicate un hard-disk, trei telefoane mobile, un cuţit şi o bâtă, precum şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte folosite în activitatea infracţională.

Recomandările redacției