barbatTe-ai întrebat vreodată ce face iubitul tău atunci când nu sunteţi împreună? Şi nu zic atunci când sunteţi fiecare la locul său de muncă sau în oraş cu prietenii, ci atunci când tu nu eşti acasă, în momentele lui de intimitate. Citeşte mai departe ce spun ei:

„Vegetează” în faţa televizorului

Ce poate să facă dacă prietenii lui sunt ocupaţi, iar tu nu eşti disponibilă? Se aşează frumos în faţa televizorului, cu ceva de ronţăit sau de băut şi se uită la filme sau seriale. La fel face asta şi în faţa calculatorului, ca să ajungă „la zi” cu toate serialele pe care le urmăreşte. O seară cu Game of Thrones, Vikings şi bere, de unul singur, nu sună atât de rău după o zi la serviciu.

Se joacă

La orice vârstă, bărbaţii tot…  copii sunt. Aşa că dacă serialele nu sunt chiar pe placul lui, va deschide PC-ul şi va continua campaniile începute pe când încă avea destul timp liber sau poate se va lupta online cu alţi jucători de Starcraft 2. Ori aşa, ori aprinde Playstation-ul sau Xbox-ul şi se relaxează cu un meci de Fifa sau Mortal Kombat…

Timp de somn

Chiar dacă are o noapte întreagă la dispoziţie, parcă tot ar trage un pui de somn, dacă tot nu şi-a găsit o ocupaţie. Jumătate de oră, o oră întreagă, nu contează. Oricum nu are probleme cu somnul, aşa că nu şi-l va strica pe cel de noapte.

Sport

Dacă e genul mai conştiincios şi ştie că a cam pus pe el în ultimul timp, cel mai probabil îşi va ocupa timpul cu o jumătate de oră de jogging în parc, ori câteva flotări şi abdomene în intimitatea propriei locuinţe.

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției