O veste cumplită a apărut în această dimineață pe site-ul de știri intitulat „România liberă“: Horațiu Mălăele a trecut la cele veșnice! Adică a murit, ca să nu lăsăm loc de interpretări.

Conform știrii, eram anunțați cu tristețe că „O altă tragedie lovește teatrul românesc. Astăzi, în jurul orei 19.00, Horațiu Mălăele a părăsit această lume și a plecat într-un loc mai bun…

Drum bun, maestre!“.

Din fericire, știrea era cât se poate de falsă. Horațiu Mălăele trăiește și nu a plecat în niciun loc mai bun… A rămas aici, pe pământ – deasupra, alături de noi.

Nu la fel de convinși au fost însă cei peste o mie de oameni care și-au manifestat regretul și șocul trecerii în neființă a marelui actor, lăsând comentarii de părere de rău și condoleanțe familiei. De asemenea, știrea a fost distribuită de peste două mii de persoane, la doar 25 de minute de la publicarea ei.

Fake-news-ul stupid al celor de la România liberă nu avea cum să nu ajungă și la viul Horațiu Mălăele, care le-a dedicat o caricatură însoțită de un mesaj „zvoniștilor“: „Că nu muriți odată, să scăpați de mine!…“.

Recomandările redacției