cadouSărbătorile de iarnă au trecut, dar acum iubiţii noştri trebuie să treacă printr-o altă probă de foc, poate chiar mai ceva ca de Crăciun. Valentine’s Day – sau Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobetele – spune-i cum vrei, aproape că a venit, iar ei deja încep să se panicheze: ce cadouri să cumpere? Şi mai important ce vor să transmită cu micile (sau marile) atenţii?

Lumânări parfumate

Nu a stat prea mult timp pe gânduri şi s-a dus la cel mai apropiat magazin, de unde a ales câteva lumânări parfumate. Dacă aveau în formă de inimioară şi mai bine. Zice că s-a „scos” uşor de data asta, că doar te poate da pe spate şi cu nişte ceară frumos mirositoare. Nu vrea să-şi bată capul prea mult cu această sărbătoare, deci probabil că nu este îndrăgostit până peste cap de tine.

Bijuterii

Nimicuri colorate, „zdrăngănele” atârnătoare, cam tot ce se poartă acum. Mai degrabă s-au gândit prietenele lui la tine şi l-au sfătuit ce să îţi cumpere, decât să se complice el. Chiar şi aşa, măcar a cerut ajutorul (chiar dacă unor fete, pe care tu probabil eşti şi geloasă) şi nu ţi-a luat o lumânare parfumată.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției