Fiecare obiect din jurul său îl caracterizează. Fiecare gest pe care îl face spune multe despre felul său de a fi. Până şi modul în care îşi face patul – sau nu – ori tipurile de cearceafuri pe care le alege îţi pot oferi o grămadă de informaţii despre personalitatea sa, despre ce gen de bărbat este.

lenjerie_pat_cupluLenjeria de pat simplă

Patul său este îmbrăcat în cearceafuri simple, fără model, fără cusături, fără desene, în culori naturale şi care ies cât mai puţin în evidenţă. El este un bărbat la fel de simplu, foarte direct şi deloc complicat. Probabil că nu veţi avea parte de cele mai exotice şi interesante partide de sex, însă vei şti întotdeauna la ce se gândeşte. O relaţie cu el poate fi foarte uşoară – dar cine ar vrea ca lucrurile să fie chiar atât de simple în viaţă?

Lenjeria foarte scumpă

Rareori poţi întâlni un asemenea bărbat: dormitorul său este altarul său de făcut amor de noapte şi până în zori de zi. Aşadar, lenjeria de pat trebuie să fie de cea mai bună calitate, din cele mai fine mătăsuri şi neapărat în culori care să se potrivească şi cu restul decorului. Ai putea avea o relaţie serioasă cu el, dacă nu eşti genul de femeie care să vrea atenţie din partea partenului ei. Îţi va acorda şi atenţia lui… odată ce va reuşi să plece din faţa oglinzii în care se admiră neîncetat.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției