enregTrei zile cu ultimele noutăţi în do­meniul energiilor regenerabile se de­rulează, începând de mâine, la Expo Arad Internaţional în cadrul celei de-a cincea ediţii a târgului specializat „Enreg Energia Regenerabilă”.
Teme precum cele privind energia solară, biomasa, hidroenergia sau ener­gia geotermală urmează să fie dezbătute, până vineri inclusiv, în cadrul com­- plexului expoziţional. Peste 115 expozanţi specializaţi din 14 ţări, de pe două continente, vor fi prezenţi în această săptămână la Arad, cu o serie de oferte de ultimă oră în domeniul energiilor regenerabile, în cadrul celui mai mare târg de energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări. Participanţii îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi, în cele trei pavilioane expoziţionale. Deschiderea oficială a celei de-a cincea ediţii a „Enreg Energia Regenerabilă” are loc mâine, în prezenţa unor personalităţi precum Radeczky Jenö, comisar ministerial Relaţii Economice Externe, vicepreşedinte Relaţii Economice Externe al Camerei de Comerţ şi Industrie din Ungaria, Adrian Dimache, secretar general al Camerei de Comerţ Italiene pentru România sau Nicolae Băcanu, vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.
Evenimente conexe
Delegaţii din Italia, Ungaria şi Serbia vor fi sosi la Arad pe durata evenimentelor ce se vor derula timp de trei zile la Expo. O serie de conferinţe şi evenimente conexe sunt incluse în programul paralel al târgului. Forumul va reuni experţi din Serbia, Ungaria şi România vor discuta pe tema energiilor regenerabile şi vor căuta posibilităţi de colaborare şi business în regiune. va fi punctul de întâlnire al experţilor din domeniul fotovoltaic. Evenimentele conexe ale târgului vor include Ziua Italiei, eveniment ce va reuni peste 20 de companii italiene din domeniu, în vreme ce a cincea Conferinţă Internaţională „Energia din lemn în România” va fi dedicată căutării de soluţii viabile pentru implementarea de către unităţile administrativ-teritoriale a unor proiecte de producere a energiei prin folosirea biomasei.

Recomandările redacției