Dacă Irinel și-ar scrie memoriile în cadrul unui jurnal al succesului, atunci cel puțin patru lecții ar ieși la suprafață.
Prima lecție ar fi despre cum un copil de bani gata, țâncul unui comunist notoriu, a trecut prin viață. Cum fără să faci nimic ajungi să ai tot ce îți dorești. Lumea îți este la picioare, fără a mișca un deget. Asta a fost prima fentă a lui Irinel. I-a dat-o vieții printre picioare, ca să folosesc un termen care în lumea fotbalistică înseamnă suprema umilință.
Apoi Irinel ne-a arătat că oricât esti de ramolit, urât și micuț, poți avea cea mai frumoasă și sexi gagică pe care ți-o doresti. Noi, ăștia înalți și frumoși, ne-am mușcat degetele. Ne-a dat-o rău printre picioare.
A treia fentă a lui Irinel a fost aceea că oricat de multe rateuri ai da, oricât de prost administrator de afaceri ai fi, tot bogat rămâi, într-o vilă magnifică, înconjurat de slugi și de femei frumoase.
Iar ultima lecție pe care ne-a învățat-o Irinel a fost. Ă… stai! De fapt, ultima fentă i-a aparținut vietii. Și i-a dat-o urât lui Irinel.

Recomandările redacției