scoliiEdiţia de anul acesta a Zilelor Şcolii Populare de Arte a debutat luni, 27 mai cu spectacolul de lansare a albumului folcloric „Din Ţara Zărandului” al clasei profesoarei Marioara Miclea. Acompaniamentul a fost asi­gurat de Orchestra Rapsozii Zarandului, dirijor Petrică Paşca. Au mai avut loc un recital de muzică preclasică şi un concert de muzică clasică. Astăzi de la orele 18 în sala de spectacole a Centrului Cultural Judeţean va avea loc un spectacol folcloric susţinut de elevi ai claselor de canto popular ale profesoarei Elizaveta Rudei, dar şi ale claselor de acordeon şi instrumente de suflat.
Ca în fiecare an va fi organizată o expoziţie de pictură, grafică, design, artă digitală, fotografie, al cărei versinaj este programat joi, 30 mai, orele 17 la Sala Clio a Complexului Muzeal Judeţean Arad. Clasa de teatru va susţine în aceeaşi seară, de la orele 18, în sala Centrului Cultural Jude­ţean spectacolul „Întâmplări cehoviene” în regia Oltei Prallea Blaga. Ultima zi a manifestărilor va fi cea de vineri, 31 mai, când, tot în sala de spectacole a Centrului Cultural Judeţean este programat un spectacol pop – rock începând cu orele 17.
Organizatorii ciclului de manifes­tări sunt Centrul Cultural Judeţean Arad, Şcoala Populară de Arte, cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad. Intrarea este liberă.

Recomandările redacției