furt

Un tânăr de 27 de ani este cercetat penal pentru comiterea a trei furturi pe raza localităţii Ineu. Poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu l-au identificat, acesta fiind bănuit de comiterea a trei furturi, de pe raza localităţii Ineu, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii mai a.c., bărbatul de 27 de ani ar fi pătruns pe uşa lăsată deschisă într-o locuinţă de pe raza localităţii Ineu, de unde ar fi sustras suma de 750 de lei.

De asemenea, s-a stabilit că, în noaptea de 15-16 mai a.c., cel în cauză ar fi sustras un autoturism Dacia lăsat neasigurat pe o stradă din localitatea Ineu, pe care l-ar fi abandonat ulterior pe o altă stradă şi un acumulator auto, pe care l-ar fi sustras, prin forţarea capotei, de la un alt autoturism Dacia parcat pe raza aceleiaşi localităţi.

„Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Recomandările redacției