Lucrările la canalizarea din Șomoșcheș continuă

Lucrările la canalizarea din Șomoșcheș continuă

Se poate observa – ori de câte ori treci prin Cermei – curățenia și buna întreținere a zonei centrale a comunei la care se adaugă mulțimea florilor viu colorate. Această muncă – doar în aparență banală – este sub directa supraveghere a viceprimarului Sever Ioan Borha, el fiind responsabil de… domeniul public.

Una dintre străzile din Cermei ce va fi în curând asfaltată

Una dintre străzile din Cermei ce va fi în curând asfaltată

Vreau să subliniez, în primul rând, aspectul că la noi fiecare cetățean știe să folosească acel coș de gunoi amplasat în zonele stradale și nu aruncă hârtii ori alte resturi la voia întâmplării; un aspect extrem de important. În al doilea rând am muncitori – de la Legea 416 – care știu ce au de făcut fără să stăm noi în spatele lor. Cât privește florile… un centru civic fără flori este pustiu; nu arată că este gospodar într-o comunitate sau într-o gospodărie dacă nu se văd și câteva lucruri frumoase“ a subliniat viceprimarul comunei Cermei.

Tot cu viceprimarul Sever Ioan Borha am vizitat mai apoi câteva zone unde se desfășoară lucrările de care ne pomenise mai devreme și primarul comunei Cermei.

Recomandările redacției