Dușul rece cu Deva, făcut chiar pe teren propriu, i-a trezit pe „sămădăi”, care au evoluat bine la Chișineu-Criș. Totuși, s-au ales cu un singur punct, dar și destulă frustrare pe final, când au cerut penalty la un presupus henț în careu al lui Onuțan.
Însă, ceea ce a fost a fost, iar Cermeiului nu-i rămâne decât să strângă rândurile pentru următorul meci de campionat. Din start, acesta se anunță extrem de complicat și asta pentru că Nistor et. comp. găzduiesc o formație învinsă doar de liderul Craiova în acest sezon. În plus, cermeianii nu s-au simțit prea bine în acest sezon acasă, unde nu au câștigat încă niciun meci. Pe de altă parte, acest lucru poate fi un factor mobilizator, cu atât mai mult cu cât foamea de puncte e mare.
Gloria e în plină zonă a „nisipurilor mișcătoare” și mai are la dispoziție doar 9 puncte pentru a încerca să nu înghețe pe loc retrogradabil până la primăvară. „Avem un moral bun după un meci consistent făcut la Chișineu-Criș, unde, zic eu, am pierdut două puncte. Am fost peste adversar la număr de ocazii, am dat trei bare, dar am scos doar un egal. Urmează acasă un meci foarte important, cu o echipă bună, cu jucători experimentați în fiecare compartiment. Pe de altă parte, să nu uităm că noi am făcut partide reușite și am scos câte un punct în compania formațiilor de sus, așa că suntem îndreptățiți să sperăm la prima victorie acasă. Aceasta ar fi foarte importantă pentru noi, dar și pentru conducere și suporteri. Cu toate că, la un moment dat, am avut și șase partide fără înfrângere, situația din clasament nu e deloc bună. Am pregătit cu atenție acest meci și mizăm pe ambiția și determinarea jucătorilor pentru aceste puncte ce ne-ar permite să mai ieșim puțin din zona roșie a clasamentului”, spune Adrian Sasu, antrenorul secund al „roș-albilor”.
Accidentat, Ovidiu Vezan e singurul absent al Gloriei pentru disputa de sâmbătă, de la ora 14, de pe arena din Cermei.
Formații probabile: Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Burlă, Rosenblum – Lazăr, Nistor – Gruiescu, Ciubotariu, Todoran – Matiș.
Becicherec: Costoaie – Hodiş, Soare, M. Toma, Roşie – Zurbagiu – Z. Radu, Stănilă, Oancia, Cluci – Anagor.

Recomandările redacției