Chinul „internaționalului” Alex Chipciu se apropie de sfârșit. Mijlocașul naționalei a ajuns la un acord cu Gaziantep și este așteptat să semneze contractul cu echipa lui Șumudică. Presa turcă anunță că Gaziantep a acceptat toate pretențiile românului.
Alexandru Chipciu este aproape să iasă din pasa neagră în care a intrat în ultimele șase luni. După revenirea de la Sparta Praga, Chipciu nu a jucat niciun minut pentru Anderlecht. Fostul stelist a pierdut astfel și naționala.
Marius Șumudica a dezvăluit că și-l dorește foarte mult pe fostul stelist. beIn Sports anunță că toate formalitățile sunt puse la punct și că mijlocașul va semna joi un contract cu echipa clasată pe locul 9 în prima divizie turcă.
„Suntem în negocieri avansate cu Chipciu, pe care îl vreau foarte mult, însă, din ce am înțeles, nu putem plăti suma de transfer, care e în jur de 400.000 de mii de euro. Probabil se gândesc că suntem din Turcia, vindem 100 de perechi de blugi și mai facem rost de bani”, declara Șumudică cu câteva zile în urmă, înaintea plecării spre Turcia.
Gaziantep a rezolvat până acum doua transferuri: Muhammet Demir, împrumutat de la Ýstanbul Baþakþehir, și atacantul norvegian Alexander Søderlund.

Recomandările redacției