Cadastrare, modernizare școli, canalizare și camere de supraveghere pentru siguranța cetățenilor, doar câteva dintre proiectele demarate, iar unele finalizate de către primarul orașului Chișineu-Criș, Flavius Chereji, împreună cu echipa sa.

De curând primarul Chișineu-Criș a anunțat că lucrările în zona centrală a orașului la pista de biciclete și spațiile verzi continuă.

S-a așternut stratul de asfalt de bază și în scurt timp se va așterne și ultimul strat, de uzură/ rulare, cel care va da și pantele necesare pentru ca apa de ploaie să se scurgă corespunzător. Am ales pentru ultimul strat asfalt colorat. Mai sunt trei piste asemănătoare, la Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca. În imagini, se vede una dintre lucrările similare cu a noastră. Nu e un secret, pe lângă utilitate, am ținut cont și de aspect. Suntem un oraș în care locuitorii merită tot respectul nostru. Mai sunt câțiva pași și ne apropiem de final și recepție”, spune primarul Flavius Chereji.

Totodată aceste ține să precizeze: „E de-a dreptul hazliu că un domn consilier atacă faptul că, în acest moment, apa de ploaie stagnează în câteva zone! Lucrarea nu e gata.  Că lucrarea a durat mult, știm. Am prevăzut acest lucru, mai ales când am decis să coborâm toate cablurile în subteran. Termenul de finalizare ar fi spre finalul anului 2025, chiar 2026. Lucrarea se face cu autorizație de construire, știm ce este asta, da? O autorizație de construire necesită o serie de avize, care se acordă unele în luni de zile. Avize de la mediu, drumuri naționale, furnizori de energie electrică, gaz, internet, telefonie, tv, de la pompieri și multe altele. Nu ai unul, nu poți porni lucrarea, că te arzi. Știm ce inseamnă asta, da? Respectarea legii. Dar, toate acestea au fost depășite și ne apropiem de final. În scurt timp, dar după alegeri, ca să fie mai multă liniște, finalizăm lucrarea. Mult înainte de termen”.

De asemenea, primarul vorbește despre Cadastrarea în Chișineu-Criș, Pădureni și Nădab, care se apropie de finalizare.

Totodată, la Chișineu-Criș, școala e pe primul loc. Edilul ne spune că opt săli de clasă de la școala primară, cu clasele O-IV, de pe strada Oituz, au fost modernizate și dotate cu mobilier de ultimă generație, la fel și două săli din incinta internatului, în total zece clase în care învață 198 de elevi.

Siguranța cetățenilor înainte de toate

Canalizare funcțională în Chișineu-Criș și Nadab

Lasă un răspuns

Recomandările redacției