afis Cupa crisiusÎn acest week-end, orașul Chișineu-Criș va fi gazda unei manifestări sportive școlare deosebite, realizată cu sprijinul Clubului Copiilor și Elevilor, a Primăriei Chișineu-Criș. Este vorba despre cea de-a XXXIV-a a Cupei „Crisius“ ce se va desfășura în perioada 10-12 mai 2013. Anterior, în după-amiaza zilei de vineri, va avea loc vernisajul unei expoziții de artă plastică, găzduit de Casa de Cultură.
Competiția sportivă va cuprinde un număr deosebit de discipline sportive care se vor derula în mai multe locații din oraș, după specificul fiecăruia.
Astfel, gimnastica aerobică se va derula în sala mare a Casei de Cultură; tenis de masă – la Clubul Copiilor și la sala de sport a Liceului „M. Veliciu“; navomodele la Pescăria Adea; aeromodele – la într-o zonă a drumului DN79 Chișineu-Criș – Zerind; karting – pe strada Gării; minifotbal – pe Stadionul „Crișul“; șah – la Liceul „M. Veliciu“; baschet și handbal – pe te­re­nul de sport al Liceului „M. Veliciu“; judo – la Clubul Copiilor; karate – la sala de Sport a orașului Chișineu-Criș. Manifestarea se desfășoară sub egida Ministerului Educației Naționale.

Recomandările redacției