cibaÎnfrângerea din „fieful” Sănătății Cluj s-a lăsat cu măsuri radicale în tabăra celor de la Europa Chișineu Criș. Patronul Karoly Gombos a renunțat la serviciile antrenorului Lucian Ciba, dar a trecut pe lista neagră și câțiva fotbaliști din rândul celora care domiciliază în orașul Arad. Gombos i-a reproșat lui Ciba că a a încercat să distrugă echipa, neascultând de nimeni. Șeful Europei nu a fost de acord nici cu opțiunile tactice ale lui Ciba la partida cu Sănătatea, care în premieră a optat pentru un sistem de joc 4-2-3-1.
Dar, fostul mijlocaș al „Bătrânei Doamne” nu-și reproșează nimic și spune că ar face aceleași alegeri pentru confruntarea de vineri seara.
„Mi s-a transmis prin domnii Cigan și Bodea să fac într-un fel echipa, dar nu am acceptat și n-o să accept niciodată ca cineva să se bage peste mine. Eu sunt antrenorul, eu știu cine se antrenează cel mai bine și merită să joace și consider că la Cluj am aliniat cea mai bună formulă de joc posibilă la ora partidei. Nu am remușcări în această privință. Dacă tot am murit, am făcut-o pe mâna mea”, a explicat Ciba.

Recomandările redacției