accident livadaO maşină în care se aflau nu mai puţin de cinci persoane s-a răsturnat, joi-seara, în jurul orei 21,30, la ieşirea din Arad spre Oradea, pasagerii şi şoferul autoturismului, de loc din Sibiu, ajungând, în cele din urmă, la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Din fericire, starea lor de sănătate este stabilă, aceştia suferind răni superficiale.

Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că şoferul unui VW Touareg, care nu a adaptat viteza în momentul în care a intrat în sensul giratoriu care face legătura cu localitatea Livada, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ, răsturnându-se”.

La faţa locului, pe lângă poliţie, a fost solicitată şi intervenţia Inspectooratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, care, din spusele cpt. George Pleşca, ofiţer de presă al instituţiei, au fost prezenţi cu două autospeciale: o ambulanţă de tip SMURD, dar şi cu o maşină de descarcerare, deoarece trei dintre pasagerii implicaţi în accident nu au putut ieşi singuri din maşina de teren.

În acest moment, poliţiştii continuă cercetările pentru elucidarea cauzelor care au provocat spectaculosul accident.

 

Recomandările redacției