jaimie_alexanderFără îndoială, el este marele nume de pe afiş, iar fără asta, atenţia acordată filmului „The Last Stand” ar fi fost mult mai puţină, dar Arnold Schwarzenegger s-a văzut eclipsat la premiera londoneză a noii producţii.

Motivul este cât se poate de banal: Jaimie Alexander, cea care s-a strecurat pe afiş, alături de starul din „Terminator”, dar şi de laureatul cu Oscar, Forest Whitaker, şi-a făcut apariţia într-o rochie scurtă şi mulată. Evident, ochii s-au aţintit direct spre ea şi se putea auzi cum, pofticioşi, bărbaţii înghit în sec.

Frumoasa devenită cunoscută pentru rolul din serialul „Kyle XY” şi mai ales ca Sif din „Thor” a ignorat vremea rece din capitala britanică şi a păşit pe covorul roşu într-o ţinută strălucitoare, al cărei decolteu adânc era completat de spatele aproape gol şi de materialul care îi scotea în evidenţă posteriorul.

Aşa că Schwarzie a trebuit să se consoleze cu faptul că o promovare mai bună cu greu se poate găsi. Dacă nu s-a numărat şi el printre cei care au înghiţit în sec atunci când au văzut-o pe actriţa care, în martie, va împlini 29 de ani. Că doar nu degeaba a fost poreclit „Sperminator”!

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției