Brad Pitt și Margot Robbie sunt colegi de platou la filmările pentru producția „Once Upon a Time in Hollywood”, regizată și scrisă de Quentin Tarantino. Tabloidele susțin însă că cei doi sunt mai mult decât colegi. Potrivit Woman’s Day, actorii ar avea o relație intimă, chiar dac[ sunt oameni căsătoriți.

De fapt, senzuala blondă cu ochi albaștri ar fi de fapt motivul divorțului său de Angelina Jolie, pentru că aventura lor ar fi început în urmă cu doi ani. În fapt, nu ne miră, deoarece scandalul divorțului Pitt-Jolie ține primele pagini ale tabloidelor. Lupta pentru custodia devine și ea tot mai interesantă. Ce-i drept, soțul lui Margot Robbie, Tom Ackerley, cu care e căsătorit din 2016, o suspectează de ceva timp că are o aventură cu Brad Pittt și stă cu ochii pe el. Poate-poate i-or prinde în flagrant delict.

Până în prezent nu s-au afișat împreună, iar paparazzi îi urmăresc. Starul din „Mr. & Mrs. Smith” îi creează însă probleme lui Margot Robbie, care deocamdată pare că-și respectă jurămintele de căsătorie.

Cu toate acestea, Leonardo DiCaprio admite că între colegii săi de platou s-a înfiripat ceva. Margot nu simte însă decât admirație pentru colegul ei. „Margot crede că Brad este uimitor, sexy, chipeș, foarte talentat și are cel mai mare respect pentru el (…) Nu are ochi decât pentru Tom (n.r. soțul ei)”, a mărturisit o sursă din apropierea actriței pentru Life & Style.

Margot Robbie (28 de ani) o joacă pe actrița și modelul Sharon Tate, soția lui Roman Polanski, ucisă în 1969 de către banda lui Charles Manson pe când era însărcinată în opt luni.

„Once Upon a Time in Hollywood” este plasat în LA-ul anilor 1960 și are în centru cultul lui Charles Manson, alcătuit din autori ai unor crime oribile. Filmul se crede că va avea mai multe linii narative care converg într-un singur eveniment, totul pornind de la personajul lui Leonardo DiCaprio (43 de ani), actorul Rick Dalton, dar şi de la dublura acestuia, Cliff Booth (Brad Pitt, de 54 de ani). Pe măsură ce aceştia se străduiesc să îşi facă un nume la Hollywood, povestea se mută în celebra casă Tate-LaBianca (de care se leagă crimele clanului Mason), căci Sharon Tate (Margot Robbie) este vecina lui Dalton.

Recomandările redacției