Lista jucătorilor împrumutați de UTA în Liga a II-a continuă să crească. Claudiu Negoescu va evolua și el în eșalonul secund, la Chindia Târgoviște, unde va fi coechipier cu un alt utist, Ionuț Anișorac. Ambii au fost împrumutați la gruparea dâmbovițeană de arădeni până în vara anului următor.

Pentru fotbalistul de 20 de ani va fi a doua experiență în liga secundă, după cea de la Metaloglobus, din sezonul 2021-2022, când a evoluat în nouă partide, marcând un gol. În stagiunea precedentă a evoluat mai ales pentru echipa de tineret a UTA-ei, pe care a ajutat-o să ajungă în finala Ligii de Tineret, pierdută cu 1-3 împotriva Universitatea Craiova.

În primele trei etape ale stagiunii, Chindia a strâns trei puncte, remizând cu CSA Steaua (1-1), CSM Slatina (0-0) și Gloria Buzău (1-1). Singurul succes a fost obținut în Cupă, unde dâmbovițenii au trecut cu 5-0 de CS Blejoi. Negoescu ar putea debuta la noua echipă marți, când formația târgovișteană joacă în play-off-ul Cupei pe terenul celor de la Phoenix Buziaș.

Recomandările redacției